Събота, 27 Юли 2024

Кичка рухна, моли да я пуснат

Печат Е-мейл
19 Октомври 2015

Кичка БодуроваКичка Бодурова иска да напусне "ВИП Брадър" час по-скоро, но не може. Направи ли го, певицата автоматично губи хонорара си. По информация на "Уикенд" тя е звездата, взела най-голяма сума от шоуто - внушителните 180 000 лева. По настояване на Кичка, половината пари са й дадени авансово. Останалите ще й се изплатят след финала на шоуто.

В началото на седмицата естрадната легенда е рухнала след поредния скандал с дует "Ритон" и е поискала да говори с продуцентите в присъствието на адвоката си. Тя е била изведена от Къщата за около час, за да проведе срещата, научи "Уикенд". Именно на тази среща Кичка е помолила да излезе от шоуто, тъй като не се чувства добре. Отговорът на продуцента бил, че няма проблем, но трябва да върне хонорара си, както и да плати 30 000 лева неустойка.

Бодурова, естествено, не се съгласила. "Вие добре ли сте? Че аз ви направих целия сеир, на маймуна ме направихте, а сега и хонорара да ми вземете? Няма начин - ще стоя", отсякла Кичка.

Тя отчита като най-голямата си професионална грешка решението да се включи във "ВИП Брадър". Певицата доста се двоумеше и до последно не бе наясно с отговора си. Тя подписа с продуцентите буквално 5 дни преди старта на шоуто. Опасенията на Бодурова бяха именно тези - да не се злепостави и да не пострада звездният й статус, граден с години.

"Кичка сама си е виновна! Казах й да не влиза, че това не е шега работа. Тя си мислеше, че дори да се изложи, ще мине и замине, както стана с "Музикална академия" през 2013 г. Да, ама това шоу го даваха по ТВ 7 и го гледаха 80 000 души. А "ВИП Брадър" го зяпат над 1 милион! Мащабът е съкрушителен. Но тя се полакоми за парите и сгреши", казва колега на Кичка.

Факт е, че Бодурова получи куп пари под кръста във "ВИП Брадър". Тя бе показана като чревоугодница, митоманка и интриганка, а на финала излезе, че дует "Ритон", която тя смята за по-ниска категория певци, са по-популярни от нея и имат повече фенове.

източник: Уикенд

Прочита: 3775

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.