Вторник, 05 Март 2024

Шон Конъри – измамник

Печат Е-мейл
12 Юли 2013

Шон Конъри и жена му МишелинСър Шон Конъри и съпругата му са застрашени от арест, ако не се явят пред съда в Марбела, Испания, до края на годината. Двамата съпрузи трябва да дадат показания във връзка с разследване за пране на пари и имотни измами.

82-годишният бивш Джеймс Бонд и жена му Мишелин се вкарали в неприятности покрай продажбата на тяхна къща в Марбела през 1998 г. Двойката получила 8, 4 милиона долара за имота, но си спестила двата милиона данък за сделката. Отделно имало и нередности в документите.

След продажбата къщата на актьора била съборена и на нейно място се издигнал жилищен комплекс със 72 апартамента. Той донесъл печалба на собствениците си в размер на 75 милиона долара. По закон обаче те нямало право да строят повече от 5 апартамента, така че комплексът реално е незаконен.

Някои лица, участващи в сделката, сред които и бившият кмет на Марбела, вече са арестувани. Шон Конъри и съпругата му пък отказват да се явят в съда като свидетели по делото, като се оправдават с недоброто си здраве. Затова и магистратите заплашиха да ги арестуват, ако продължат да бойкотират Темида.

източник: Уикенд

Прочита: 5014

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.