Събота, 27 Юли 2024

Робърт де Ниро укрил 6 милиона долара

Печат Е-мейл
08 Март 2015

Робърт де НироАктьорът Робърт де Ниро е пропуснал да плати данъци в размер на внушителните 6, 4 милиона долара. Този експериментна звездата не го вкара в затвора, след като властите спипаха мащабната финансова измама.

Според адвокатите на Де Ниро той нямал никаква представа за далаверата, която щяла да му спести плащането на почти S 7 милиона на държавата.

Дни след като измамата бе разнищена, Робърт де Ниро бе обвинен официално в опит за укриване и неплащане на данъци. Данъчните инспектори от Ню Йорк предупредиха легендата, че върху един от апартаментите му в града може да бъде наложен запор, ако не изчисти бързо ангажиментите си към държавата.

Защитата на 71-годишния актьор твърди, че Де Ниро е погасил всички задължения, веднага щом научил за тях. Според адвокатите инспекторите са изпратили наложения данъчен акт на стария адрес на актьора, което станало и причина за неразбирателството.

„Ако бяха изпратили уведомлението на точния адрес, този въпрос щеше да бъде решен много по-рано. Робърт не е мошеник", каза говорителят на звездата Стен Розенфелд. Актьорът веднага е изпратил чек за старите си задължения, както и лихвите по тях. С това звездата се надявал да избегне следващи проблеми от страна на властите, които стриктно следели за приходите в сметката му.

„Робърт участва в много различни бизнес начинания. Той няма интерес да си създава имидж на лош платец, финансовото му състояние е блестящо и няма нужда да прибягва до измама, за да има достатъчно доходи", твърди агентът на холивудската супер звезда.

Проверката на постъпленията в касичката на Де Ниро обаче никак не е изненадваща, тъй като в последните няколко години сред колегите му се появиха куп нелоялни платци. Памела Андерсън, Линдзи Лоън и Пайнъл Ричи бяха само част от осъдените за неплатени задължения към държавата в огромни размери.

източник: Уикенд

Прочита: 2749

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.