Сряда, 24 Юли 2024

Жасмина от „Сделка или не“ взе висше с измама

Печат Е-мейл
07 Март 2012

Жасмина ТошковаЖасмина Тошкова от „Сделка или не" беше уличена в измама! Състуденти на бившата държанка на стъкларския бос Марио Петров разкриха, че тя е изкарала петица на изпита си за докторантура с яко преписване.

 

Ето какво разкрива в интернет възмутена колежка на Жасмина от УНСС:

"За които не се сещат - Жаси от „Сделка или не" - в Уикипедия пише „фотомодел, модел на Плейбой и продуцент във Нова телевизия (няма ЕДИН ДЕН стаж като счетоводител!!!)"... Та, бясна съм! Днес бях на изпит за доктор, а госпожица Тошкова -първоначално не я познах - преписваше от самото начало на изпита! Обърнах внимание на квесторката, която ни пазеше, но тя си обърна главата на другата страна, попогледна й бюрото, съответно онази спря да пише, и нищо - дори не отиде да вдигне страниците й!

След като развих двата въпроса на ДВАДЕСЕТ, повтарям, ДВАДЕСЕТ страници, бях оценена на Добър 4,00, а г-ца Тошкова - на мн. добър 5,00! Ей така се става доктор, с пищовите!!!... А коментарите, че академичното ни ниво не било съвсем на висота и че някои сме се разпрострели по данъчното оценяване и признаване на амортизациите от страна на квесторката (която, естествено, не присъства, за да не види случайно онова недоразумение как преписва!) г-жа Башева са просто смешни, с оглед на обстоятелствата, че въпросът беше „данъчно третиране на амортизациите"!!! Излиза, че аз, със 15 години стаж, имам по-слаба подготовка от госпожица Тошкова, която никога не е направила нито един дебит и кредит в живота си!!!

Освен дето ще напиша жалба до ректора на ВУЗ-а, с което не очаквам да се случи нещо особено, но поне да ми олекне, други идеи някой има ли?!? И въпреки че си поревах, несмятам да оставя нещата така - ама никак!!! Никой не може да ме убеди, че тая ..... знае счетоводството повече или по-високо АКАДЕМИЧНО от мен!", пише в редица интернет форуми "колежка" на Жасмина Тошкова.

източник: Шоу

Прочита: 4095

Коментари (1)

...
"Излиза, че аз, със 15 години стаж, имам по-слаба подготовка от госпожица Тошкова, която никога не е направила нито един дебит и кредит в живота си!!

Ами сигурно подготовката и е по-слаба подготовката щом 15 години е само асистент и тепърва ще става доктор. Сигурно и счетоводството и е на ново от преди 20 години.

Да говориш глупости без да можеш да ги докажеш е много жалко!

Бас хващам, че това е някоя разведена, 40-50 годишна, мързелива, слабопаметна и озлобена жена, на която целия свят и е крив и която още не приема загуби, особено от по-млади и по-умни от нея.Marina , 09 март 2012 04:37

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.