Сряда, 24 Юли 2024

Де Ниро: Щастлив съм, че не завърших средно

Печат Е-мейл
30 Май 2012

Робърт де НироЛегендата Робърт де Ниро даде противоречив пример на подрастващото поколение, загатвайки, че образованието не е основата на успеха.

"Уверен съм, че липсата на средно образование се оказа предимство за мен", споделя Де Ниро, който получи докторска степен по изкуства от колежа "Бейтс" в щата Мейн.

Актьорът не скри, че отказът му да завърши гимназия е помогнал в преследването кариерата в киното.

"Това бе най-доброто ми решение от финансова гледна точка. Спестих почти 6 хиляди долара, като реших да не плащам семестриални такси и да не правя излишни разходи през четирите години. Спестих пари и пак получих научна степен", заяви с усмивка легендарният актьор.

Прочита: 2439

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.