Понеделник, 26 Февруари 2024

Риана лапна 600 хиляди евро, за да изпее една песен

Печат Е-мейл
01 Декември 2012

РианаРиана скоро може да бъде обявена за най-високоплатената певица. Звездата успя да прибави още 620 000 евро към банковата си сметка, и то само срещу изпълнението на една-единствена песен.

Докато колежките й в музикалния бранш се трепят на сцената, за да заслужат всеки цент от хонорарите си, барбадоската знае как да се продава от скъпо по-скъпо. Риана бе ангажирана да се погрижи за забавлението на гостите в Лондон, когато в градски мол бяха запалени коледните светлини.

Въпреки солидния си хонорар изпълнителката не се задържала дълго на импровизираната сцена. За около 15 минути тя изпълнила една песен и поздравила феновете си, а на всичкото отгоре като важна персона закъсняла за ангажимента с 20 минути.

източник: Уикенд

Прочита: 2356

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.