Вторник, 05 Март 2024

Би Ти Ви хвърля Петя Дикова срещу Венета

Печат Е-мейл
17 Януари 2013

Петя Дикова и Венета РайковаКрай на лидерството на Венета Райкова на екрана в събота вечер, предричат медийни лъвове. По непотвърдена засега информация Би Ти Ви пуска ударно клюкарско предаване с водеща Петя Дикова. Снимките за него щели да започнат тези дни.

Точният час на излъчване на новия формат засега все още не е позициониран, има вероятност да бъде и следобедно. Изданието е вътрешна продукция на медията, а не на външен екип, така че от канала залагат двойни и тройни усилия за успеха му. Най-вероятно новият формат щял да тръгне около празника на любовта 14 февруари.

Нашите източници се кълнат и заклинат, че Пипи не била изобщо връзкарка, а любимка на ръководството на медията заради своята амбициозност, обилно покрита с трудолюбие. „Напук на разпространеното мнение, Пипи изобщо не разчита на родителите си, а на работохолизма и перфектния си английски, за да интервюира и чуждестранни знаменитости. Момичето само си е извоювало всичко - работи по 10 часа на ден", зарекоха се нейни колеги.

Тези дни брюнетката си взела два дена отпуск, за да разпусне в чужбина с неясно каква компания. Пипи искала да се налудува за последно, защото с цялото си чувство за отговорност знаела, че телевизионната центрофуга ще я завърти в още по-луди обороти за сметка на личния живот и пълноценната почивка.

Междувременно Венета Райкова се сдоби с нова врагиня. Този път срещу нея изригна Вихра. Тя нарече публично журналистката „прасе, което хвърля само кал".

източник: Уикенд

Прочита: 4483

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.