Четвъртък, 13 Юни 2024

Бийбър се събра със Селена

Печат Е-мейл
01 Декември 2012

Джъстин Бийбър и Селена ГомесРекламен трик или просто тийнейджърско непостоянство бе раздялата на Джъстин Бийбър и Селена Гомес, чудят се феновете им. Звездите скъсаха преди 2 седмици и уж всеки от тях пое по свой път. Причините бяха в невъзможността им да прекарват често време заедно заради натоварените си графици.

След като видяха, че не могат да бъдат разделени, двамата отново се събраха. Това се случи точно след като Бийбър събра по 3 статуетки от две от най-важните церемонии за музикални награди в света. Съвпадението силно притесни почитателките на канадския изпълнител, които решиха, че Джъстин всъщност ги е заблудил с раздялата със Селена, за да накара отново женската аудитория да гласува за него в класациите.

В последните години певецът се радваше на непостоянна подкрепа от фенките си, които непрекъснато го подканяха да зареже симпатичната актриса. Невижданата им подкрепа и огромният медиен шум, който се разрази след раздялата със Селена, обаче изиграха решаваща роля както в продажбите на албума на Бийбър, така и в популярността му в интернет и пресата.

източник: Уикенд

Прочита: 2903

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.