Вторник, 18 Юни 2024

Половинката на ромската перла – Гринго, призна: Биех Софи. Съжалявам!

Печат Е-мейл
27 Август 2016

Софи Маринова и ГрингоТодор Давидов – Гринго, който се прослави покрай връзката си със Софка, видял голям зор с научаването на текста към общото им парче. Както е известно, двамата наскоро възпяха любовта, което доста изненада феновете. Шашнаха ги разликата между гласовите данни на Софка и тези на гаджето й. Той обаче споделя за други затруднения, свързани с дуета „Моят рай“.

„Много ми хареса текстът на песента и за да го науча, го четох 90 пъти“, споделя Гринго, като допълва, че именно Софи настояла да направят обща песен. По време на снимките, които се състояли на Камчия, не му било лесно и да свири на пиано в морето. Притеснения от камерата обаче не е имал, тъй като е свикнал с нея. Има опит, тъй като се е снимал в два сериала в Кипър, където живеел 9 години.

 „Софи направо обожава баладата. Слуша я на ден по 30 пъти“, казва Гринго. Той се е амбицирал да продължи да се занимава с музика. Даже вече подготвя ново, при това самостоятелно парче. Текстът за него ще напише „Мисис Баба“ Дони Василева, нашумяла с участието си в първия сезон на „Фермата“.

„След това със Софи смятаме да пуснем още една балада. Няма да ходя на уроци по пеене, защото имам най-добрата учителка до себе си. Софи е с 20-годишен стаж и дава всичко от себе си в момента. Имах много планове, но вече не мисля за нищо друго освен за музика. Е, с удоволствие бих приел и някоя роля в сериал или филм“, споделя Гринго.

Не е за вярване, но докато певици с опит се оплакват от липса на работа, гаджето на Софи вече има покани за участия. Първия си хонорар ще получи в Лондон на 17 септември, но още не е уточнил каква точно ще е сумата, тъй като няма репертоар. През декември заминава със Софи за Америка, където тя има турне. Естествено, по всяка вероятност на концертите и Гринго ще изпее парчетата си.

Що се отнася до връзката му със Софи, мускулягата, който до преди да стане певец работеше като охранител в Германия, признава, че в началото е имало дрязги помежду им. Както е известно, двамата се бяха разделили и в този момент певицата публично обяви, че е била жертва на физическо и психическо насилие.

„Признавам, че в началото на връзката ни съм й посягал, но сега дълбоко съжалявам за това. Вече дори не ми минава през главата нещо подобно. А като се скараме, излизам, за да ми мине ядът и чак след това се прибирам“, казва Гринго и допълва, че със Софи се ревнуват, но внимават да не прекрачват границата. За себе си мускулягата казва, че е осъзнал факта, че трябва да се съобразява с много неща, които са в комплект с известността на избраницата му. Като например да свикне, че Софи трябва да обръща внимание и на почитатели си.

„Скоро мисля да й купя пръстен и да й предложа официално брак. Такава изненада съм й приготвил, че направо ще онемее. Няма да й поискам ръката по традиционния начин, а ще е доста оригинално. Тя обаче вече ми каза, че желае да направим сватба през ноември тази година. Аз веднага се съгласих, защото не съм се женил никога. Нямаме конкретна дата все още“, споделя Гринго. Все още не правят конкретни планове, тъй като не е ясно какви пътувания ще имат в близките месеци. Ако не тази година обаче, сватба задължително ще има следващата.

„Искаме да имаме една сватба за колеги и приятели в София и една за моите роднини в Бургас“,  казва Гринго и допълва, че много иска да стане баща. Мечтае за момче, а любимата му – за момиче. И двамата желаят да имат поне две деца.

източник: Уикенд

Прочита: 18116

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.