Събота, 27 Юли 2024

Миро Каризмата показа любовницата си

Печат Е-мейл
22 Май 2016

Миро и ЕлиМиро Каризмата, който ревностно пази в тайна личния си живот, най-после се престраши и показа интимната си половинка Ели Златанов, която живее в чужбина. Изпълнителят на „Няога преди“ бе специален гост на забавното шоу „Като две капки вода“, а компания му правеше неговата приятелка. Това бе първата й официална поява у нас.

Преди няколко години певецът разкри, че двамата имат връзка от 10 години. Половинката на Миро живеела в Лондон, но двамата поддържали връзка от разстояние. Те обаче обмисляли да заживеят под един покрив и често си говорели за деца.

„Говорим си непрекъснато с моето момиче за това да стана автор на нейните деца. Тя твърди, че ще са много хубави. И винаги й казвам, че това не може да се случи за мен, освен ако не влезем в брак и не се разберем къде ще живеем. Защото тя е в Лондон, а аз съм тук. Единственият шанс е да продаде бизнеса си, тя има успешен бизнес и да отидем да живеем на топличко, в близките страни. Ако замина при нея – как ще съм й полезен? Това е един стресов път, който трябва да изминем заедно с нея, и ще съм й в тежест, а мъжът трябва да е опора на жената“, изповядал се е Каризмата.

източник: Уикенд

Прочита: 4391

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.