Петък, 22 Септември 2023

Коритаров съди Карбовски

Печат Е-мейл
29 Март 2013

Мартин Карбовски и Георги КоритаровГеорги Коритаров възнамерява да заведе съдебно дело срещу Мартин Карбовски. Журналистът е гневен от филмчето, което излъчи в последното си предаване по ТВ 7 колегата му. Това е интервю, записано преди 3 години, в което Коритаров разказва цялата истина за агентурното си минало и за прословутия агент Алберт.

Тогава обаче Коритаров се отказал интервюто да се излъчи и се разбрал с Карбовски разговорът да не се показва. Днес, 3 години по-късно, Мартин решил внезапно да наруши договорката им и излъчил без предупреждение записа по ТВ 7. Алберт звънял на пожар на колегата си преди излъчването, но хитрият Карби не си вдигал телефона.

В отговор Коритаров възнамерява да заведе дело. Той дори се е консултирал с юрист. Специалисти обаче са на мнение, че няма никакъв шанс да осъди водещия от ТВ 7. Причината - участвал е доброволно в записа на предаването и това си личи от разговора. „Било е необходимо Коритаров да изпрати предварително нотариална покана, че не иска материалът да бъде показан - тогава Карбовски би бил в нарушение. Сега обаче няма как да го осъди и Коритото ще пие една студена вода", обясняват юристи.

В действителност в предаването на Карбовски агент Алберт бе представен в цялата мрачност на Държавна сигурност. Цялото интервю бе решено драматургично в черно-бели тонове. Операторът бе снимал отдолу, така че Коритаров да изглежда като изпечен доносник, чужд на всякакво покаяние.

източник: Уикенд

Прочита: 3156

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.