Събота, 27 Юли 2024

Карбовски се завръща по Би Ти Ви?

Печат Е-мейл
19 Октомври 2015

Мартин КарбовскиМартин Карбовски може би ще се завърне на екран от пролетта догодина, научи "Уикенд". Журналистът е бил забелязан на преговори с шефа на медията Павел Станчев миналата седмица. Преди месец Карбовски отново бил при Станчев. Според запознати Мартин бил пред подписване на договор с канала.

Идеята е неговите репортажи да се завърнат на екран в събота, на гърба на "Ничия земя", която тече по същото време в ефира на Нова. За целта щяло да се направи прогромно разместване, като по всяка вероятност от екран ще падне "Мармалад" с Радост Драганова и Митко Павлов. То и без това правило от порядъка на 12-13% пазарен дял, което било нечувано за Би Ти Ви.

В момента Карбовски се занимава с интернет журналистика. Той поддържа няколко сайта, но усилено снима с камерата си репортажи. "Очевидно трупа материал за предаването си", коментират в гилдията.

източник: Уикенд

Прочита: 3455

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.