Сряда, 23 Октомври 2024

Срути се рейтингът на Карбовски

Печат Е-мейл
21 Октомври 2012

Мартин КарбовскиНай-накрая се намери кой да натрие носа на Мартин Карбовски. Лошото момче на българското кино Башар Рахал го отнесе в нокаут с един удар в новото си предаване „Големите загадки" по Би Ти Ви миналата събота, научи „Уикенд".

За пръв път зрителите дадоха червен картон на „Карбовски директно" по Нова тв и превключиха канала, сочат рейтингите. Предаването за мистерии по Би Ти Ви завоюва пазарен дял от 27% и така направи канала първа сила в единствения слот, в който Нова е № 1 от години.

И няма по-логичен избор, след като Карбовски показа бившия „брадър" Давид, мъжа под чехъл на злополучната стриптийзета Елеонора. В същото време Башар Рахал обсъждаше със специалисти темата НЛО и показваше свидетели на явленията, които занимават любопитството на цял свят. Забележително интелигентно направено предавана, „Големите загадки" вече се превръща в първата родна алтернатива на научно-популярните институции „Дискавъри" и „Нешънъл Джиографик". „Големите загадки" е пърото HD шоу по Би Ти Ви, която отскоро стартира цялата си програма в този формат.

Същевременно Карбовски бил силно притеснен от драстично падащия му рейтинг. Упорито се говори, че едно от предаванията на Мартин ще падне и ефирното му време ще бъде сведено съвсем логично до 2 часа. От Нова най-после осъзнали, че рубриката се е изчепрала и е в реда на нещата на нейно място да тръгне нещо ново. Вече се водели разговори с двама продуценти за друго шоу между 18 и 19 часа.

източник: Уикенд

Прочита: 3935

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.