Петък, 22 Септември 2023

Кеворк осъди Коритаров

Печат Е-мейл
07 Март 2012

Кеворк Кеворкян и Георги КоритаровКеворк Кеворкян спечели делото, което заведе срещу колегата си Георги Коритаров. Журналистът Георг и Коритаров е разпространил не вярно твърдение за колегата си Кеворк Кеворкян по време на тв предаване в СКАТ преди години.

Това реши Софийският апелативен съд (САС) още на 13 февруари тази година. Единствената промяна спрямо предишната инстанция е по-малката глоба за подсъдимия, като десетте хиляди лева са свалени до едва 500. Самият Коритаров не е изчакал да излезе присъдата и е поднесъл извиненията си на Кеворк.

"Заведох делото, тъй като твърдението на Коритаров, че имам участие в собствеността на "Уикенд" никак не е безобидно. Мои приятели са ги унижавали в този вестник, аз самият съм им сърбал попарата преди време. Това не би могло да се случи, ако имах акции във вестника", каза за "ШОУ" Кеворк Кеворкян.

Решението на съда има повече морална,отколкото наказателна тежест.

"Георги Коритаров е класен журналист, но ние боравим с думите, те са нашето сечиво. Не можем да искаме от политиците и обикновените хора да са прецизни с думите, а точно ние да си позволяваме да сме небрежни", допълни Кеворк.

източник: Шоу

Прочита: 3143

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.