Понеделник, 26 Февруари 2024

Хю Хефнър в съдебна битка за кученце

Печат Е-мейл
29 Декември 2011

Хю Хефнър и Кристъл ХарисУж историята около несъстоялата се сватба между медийния магнат Хю Хефнър и бившата му годеница Кристъл Харис приключи цивилизовано, но ето че сега двамата са в съдебна битка, и то не за пари, а за... попечителство над кученце.

Когато през юни стана ясно, че Хефнър и Харис няма да се женят, основателят на Playboy великодушно се съгласи напусналата го пред олтара изгора да задържи кученцето Чарли, съобщи Digital Spy, пише inews.bg. Явно обаче впоследствие е променил мнението си, защото в момента двамата са стигнали до съда, за да постанови кой има право да се грижи за малкото пале.

Хефнър заяви пред сп. People: "И двамата обичаме кученцето. Казах й, ако иска да задържи пръстена и Bentley-то, а пък за мен да остане кученцето. Надявам се да се разберем".

Прочита: 3071

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от света

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.