Събота, 27 Юли 2024

Деми Мур отмъщава

Печат Е-мейл
01 Декември 2012

Деми Мур и Аштън КътчърДеми Мур е намерила начин как да накаже бившия си съпруг Аштън Кътчър за изневярата му. Актрисата смята да измъчи до край 16 години по-младия си мъж с продължително и тежко бракоразводно дело. Така звездата поне частично ще си отмъсти за начина, по който лекенцето Кътчър я унизи пред целия свят.

Точно преди година Деми обяви, че двамата с Аштън слагат край на брака си. Причината бе, че блондинът се заби със студентка, която след това го разобличи пред медиите. Грозната изневяра съсипа Мур, която реши този път да не си затваря очите, а да напусне неверния си мъж.

Само 6 месеца след обявяването на раздялата им обаче Аштън Кътчър съвсем вбеси бившата си, като започна връзка с актрисата Мила Кунис. Двамата се познават от снимките на общ сериал още от тийнейджърските си години. Затова навярно и не счетоха за нужно дълго да се бавят, преди да задълбочат отношенията си. Мила вече живее в новия дом на любимия си, а според приятелите на звездите двамата дори планират сватба.

Точно това незаинтересовано и прибързано поведение силно огорчило Деми, която още не може да превъзмогне факта, че е сама. Актрисата се е заяла с бившия си мъж и не е склонна лесно да го пусне. 50-годишната звезда протака нарочно процедурата, с която да се разведе за трети път. Така се опитва умишлено да накаже Аштън, за това, че публично демонстрира споделената си любов с доста по-младата Кунис и я унизи отново.

Според приближен на Деми т я целенасочено отказва да постигне споразумение по развода с охладнелия си млад съпруг най-вече защото му е бясна, че той толкова бързо е продължил живота си. Мур умишлено правела различни възражения и предявявала нови искания - всеки път, когато делото се задвижвало напред.

„Тя не е във финансово затруднение или нещо подобно, но се пазари с Аштън за пари само за да го ядосва и възпрепятства да си прави нови семейни планове с Мила", твърди източник на сп. „Ю Ес Уикли".

източник: Уикенд

Прочита: 2809

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.