Петък, 22 Септември 2023

Деми Мур иска $50 000 издръжка

Печат Е-мейл
18 Март 2013

Деми МурДеми Мур е озверяла към Аштън Кътчър. 50-годишната брюнетка се е зарекла да накара зарязалия я съпруг да си плати за всички унижения и болки, които й е причинил. В момента тя и той са в процес на развод и по всичко личи, че делото им ще е леко.

Според американската преса Деми поискала Аштън да й плаща издръжка в размер на 50 000 долара месечно. Така актрисата щяла да компенсира загубата си на работоспособност, до която се стигнало след раздялата.

С Кътчър сложиха край на отношенията си през есента на 2011 г., когато гръмна новината, че младокът е кръшнал на жена си със студентка. Тогава актрисата подаде документи за развод и настояваше бившият й да плати адвокатските разноски. Кътчър пък внесе контрамолба през декември миналата година. Той поиска Темида да гледа делото по съкратена процедура. Причината да бърза е новата жена до него - актрисата от „Черен лебед" Мила Кунис. Двамата възнамеряват да минат под венчило.

Това, че Аштън си е намерил доста по-млада половинка, вбесява Деми. Затова и сега тя е толкова безмилостна в искането си за тлъста издръжка, това е нейното отмъщение. В момента Мур няма сериозен партньор до себе си, припомнят запознати.

Деми и Аштън сключиха брак през септември 2005 г. Тогава Мур бе много по-известна и богата от мъжа си. После обаче кариерата й тръгна надолу, а Кътчър започна все по-често да я заменя с млади момичета в леглото си.

„Съвсем нормално е той да й плаща издръжка. Поне това й дължи за всички проблеми, които й създаде. Без Деми Мур Аштън щеше да си остане посредствен актьор, тя го изстреля към върховете", коментират приятели на актрисата в пресата.

източник: Уикенд

Прочита: 3275

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.