Четвъртък, 23 Май 2024

Вихра се чална

Печат Е-мейл
08 Март 2015

ВихраБившата жена на продуцента Иван Христов съвсем се е подлудила след развода им. Вихра, която от няколко месеца води своя телевизионна рубрика и интернет блог с интервюта, реши да сподели за вярванията си в отвъдното. Случката се разиграла преди години, когато водещата и семейството й били на почивка на морето. Главен герой в историята пък е малката наследница на Вихра и Иван – Ава.

Поучителната случка е от времето, в което момиченцето на двойката е на 4 годинки. Действието се развива в курорта Лозенец, където по това време телевизионното семейство прекарва всяко лято. За да гостува в дома им, пристигнала позната на Вихра с кучето си. Животинчето било доста стара болонка, но пък много жизнена и игрива. Стопанката й се безпокояла, че скоро ще почине и полагала големи грижи, за я задържи още малко при себе си. Ава била влюбена в питомеца и почти не се разделяла с него.

„Една сутрин жената взе кучето, за да го води за пореден път на лекар. Може би половин час след като познатата ми беше тръгнала да заведе за пореден път любимеца си на доктор, се събуди Ава. Дойде при нас, аз се опитвах да й давам някаква попара, която тя трудно преглъщаше като всяко злоядо дете.

Някъде между сумтенето й против закуската и моите аргументи за важността от попарата, тя ми каза: „Знаеш ли, мамо, кучето ми каза „чао" и че отива при едни други кучета и котки". Попитах я кога Iса провели този разговор. Тя ми отговори, че кучето дошло при нея, докато спи", разказва преживелицата водещата.

В началото не обърнала никакво внимание и решила, че Ава си фантазира като всяко дете на нейната възраст. Когато познатата й се върнала разплакана и съкрушена от ветеринарния кабинет обаче, водещата се втрещила.

„Приятелката ми ни каза, че са евтанизирали кучето. Останах като втрещена, добре, че имаше и други хора, които чуха какво ми каза Ава, защото никой нямаше да ми повярва. Защо споделям всичко това? Защото за мен това е доказателство за връзката на децата с по-висш разум. Колкото по-големи стават, толкова тази връзка изтънява. Ава има все по-редки подобни включвания, сега разсъжденията са от друго естество. Наблюдавайте, слушайте децата. Те имат много j какво да ви кажат! ", завършва притчата си бившата жена на Иван.

източник: Уикенд

Прочита: 4373

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.