Събота, 27 Юли 2024

Веско Маринов вдига палат в Арбанаси

Печат Е-мейл
16 Януари 2015

Веско МариновШлагерният изпълнител Веселин Маринов, който след 2 развода отново е ерген, е решил най-после да сбъдне мечтата си да се сдобие с голяма къща в любимия си Арбанаси, научи „Уикенд". Миналата година певецът от Полски Тръмбеш направил първата крачка, като си купил парцел, върху който да вдигне милионерския си палат.

От няколко години Веско споделя в интервюта колко много иска да има къща с просторен двор. Бъдещи съседи на Маринов в Арбанаси разкриха, че няколко пъти на оглед на терена са ходили различни архитекти. Всеки от специалистите предлагал раз личен вариант за изгледа на бъдещата му къща. Единственото условие на Веско било да има достатъчно пространство около къщата, което да затреви.

„Имам само две мечти. Едната е да имам свой собствен оркестър и да пътувам с него по турнетата си. Другата е някой ден да построя своята j къща. В никакъв случай няма да е в София, нито пък ще е замък. Искам да кося тревата пред моята къща, тук, в България, а после да легна на люлка между две-дървета. Бих искалдомът ми да е в Арбанаси - невероятно красиво място, близо до моя роден край", разкрива Веско.

източник: Уикенд

Прочита: 3616

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.