Събота, 27 Юли 2024

Дрю Баримор проплака: Срам ме е, че се развеждам!

Печат Е-мейл
22 Май 2016

Дрю Баримор и Уил КопелманДрю Баримор има всички причини да смята, че бракът не е за нея. Звездата така и не успя да се укроти до последния мъж в живота си – търговеца на картини Уил Копелман. След като двамата обявиха развода си, Дрю сподели, че това е най-големият провал в живота й.

Баримор е една от най-влиятелните блондинки в Холивуд, но в любовта никога не успява да случи. Тези дни актрисата призна, че се чувства истински неудачник във връзките, именно защото не е успяла да съхрани отношенията си с бащата на двете си дъщери. 41-годишната звезда заяви това в първото си откровено интервю, след като обяви, че се е разделила със съпруга си преди няколко месеца.

„Разводът ми с Уил определени е най-големият ми провал досега. Срамувам се от него и ми е много трудно точно в момента. Не беше това планът! “, каза звездата в изблик на спонтанност. Дрю сподели също, че след като двамата взели решение, тя била съсипана. Само подкрепата на приятели я спасявала да не изпадне в депресия. Всички близки се обединили около нея и не й давали да се замисли, че вината за всичките й любовни проблеми се корени именно в нейния характер.

„Те са толкова готини и позитивни. Карат ме да се боря със собствените си демони. В момента имам чувството, че прохождам отново. Всяка стъпка ми е трудна“, проплака актрисата.

Баримор и бившият й мъж Копелман имат две дъщери – Олив на три годинки и Франки – на две. Двамата се ожениха през 2012 г., след почти 2-годишна връзка. Още тогава букмейкърите се пошегуваха, че може да залагат на продължителността на този брак, защото дотогава актрисата никога не е била особено постоянна в чувствата си.

През годините Дрю натрупа доста опит с мъжете и брака. Този с търговеца на картини Уил беше третият й неуспешен опит да открие мъже на живота си. В миналото тя беше омъжена за бармана Джеръми Томас и за комика Том Грийн. С първия изкара едва 50 дни, а с втория малко повече от 8 месеца.

„Замислям се, че може би не ми е писано. Това е много потискаща мисълм но поне зная, че не съм сама. Имам деца си и много приятели“, успокоява се звездата от „Ангелите на Чарли“.

източник: Уикенд

Прочита: 3538

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.