Сряда, 23 Октомври 2024

Аштън и Деми се дърлят за $ 10 млн.

Печат Е-мейл
27 Май 2013

 

Аштън Къчър и Деми МурАштън Къчър и Деми Мур скоро няма да заровят томахавките. Двамата са се оплели в съдебна битка за 10 милиона долара. 50-годишната актриса претендира, че трябва да получи на всяка цена въпросната сума от бившия си мъж.

Някогашният семеен тандем, който обяви раздялата си през ноември 2011 г., все още няма официален развод. Причината за това е, че Деми и Аштън не могат да се договорят за подялбата на имуществото си.

 

Г-жа Мур не иска да върне свободата на екссъпруга си, докато той не й изплати 10-те милиона долара обезщетение. Актрисата е убедена, че Къчър е нямало да бъде толкова богат, колкото е днес, без нейните връзки в Холивуд.

 

Аштън наистина признава, че се възползвал от славата й като инвестирал във фонд с Мадона, мениджъра й Гай Озиъри и милиардера Рон Бъркли. С тях той се запознал покрай Деми. Затова и днес тя иска комисиона, че ги е свързала.

 

Това обаче не са единствените пари, за които бившите съпрузи спорят. Актрисата не е готова да се лиши и от средства за издръжка. Тя иска Аштън да й плаща всеки месец тлъста сума, а ако той не склони, няма да го остави да се венчае за Мила Кунис.

 

„Всичко това е само предлог да го държи в подчинение. Деми има повече пари от бившия си мъж и не й трябват още милиони. Нейното желание е да му причини болка и да го накаже за изневерите му", разкриват близки до звездата.

източник: Уикенд

Прочита: 2850

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.