Събота, 27 Юли 2024

"Биг Брадър" копира "Фермата"

Печат Е-мейл
03 Август 2015

Иван и АндрейБитката между двете конкурентни в ефира Би Ти Ви и Нова телевизия се разгаря с пълна сила. Новият телевизионен сезон се очертава да е интригуващ и ожесточен, тъй като в битка за повече зрители, двете телевизии си подливат вода с предстоящите риалита.

Интригата ставала още по-голяма и поради факта, че в новите формати на двете телевизии се изправяли един срещу друг доскорошни съмишленици. Главни редактори на „фермата“ и на „Биг Брадър“ са Ники Николов и РадоТушев, известни като бившия и сегашен глас на Големия брат. Двамата вече работиха рамо до рамо в „Биг Брадър“, където Тушев измести Николов. Програмният шеф на Нова телевизия Вики Политова дълги години бе главен изпълнителен директор на Би Ти Ви. Според хора от телевизионерския бранш, именно нейна била идеята шестият сезон на „Биг Брадър“ да стартира в разгара на лятото и да изпревари старта на „фермата“.

Още преди началото на лятото продуцентите на „фермата“ Иван и Андрей обявиха, че мащабният им проект ще се развива в изоставена селскостопанска ферма. В нея 15 души ще живеят далече от цивилизацията, без ток и вода. Участниците сами ще изкарват прехраната си, отглеждайки плодове, зеленчуци и животни. Изненадващо, Нова телевизия стартира новия сезон на „Биг Брадър“ в разгара на лятото, а целта на хитрия й ход е да намали броя на зрителите към старта на дебютното фермерско шоу.

Хора от екипа на „Биг Брадър“ разкриха в аванс, че тази година в Къщата в Нови хан брадърите щели да живеят по по-различен от предишните издания начин. Вместо да тънат в лукс, участниците щели да водят аграрен начин на живот и сами да заработват прехраната си. От екипа на Нова телевизия дори обявиха, че шестият сезон на „Биг Брадър“ ще мине под мотото „100 % натурален“. Освен сеирджийското шоу, наесен стартира и още едно селско ри-лити - „фермер търси жена“. Идеята е за месец-два фермерските риалитита толкова да втръснат на всички зрители, че през есента хората да си гледат добрия стар „ВИП Брадър“.

Конкурентната Би Ти Ви също се готвели за грандиозния старт на сезона. Екипът на Иван и Андрей доволно потриват ръце от успешния кастинг, а хора от кухнята на предаването разкриха, че участниците са повече от атрактивни. Изборът на фермери бил труден, тъй като на кастингите се появили всякакви чешити. Сред мераклиите за звездна слава и лесни пари имало немски фермер от Дюселдорф, ганаец, гей двойка, балетист от Софийската опера, суши майстор, погребален агент и дори популярен футболист. Най-възрастният кандидат бил на 70 години, а най-младият едва на 15.

източник: Уикенд

Прочита: 3141

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.