Петък, 23 Февруари 2024

Ваня Щерева пише „Под прикритие“

Печат Е-мейл
01 Декември 2012

Ваня ЩереваВерните почитатели на „Под прикритие" умират да разберат в аванс как ще се развият събитията в наскоро започналия трети сезон на поредицата. Ако има човек, който със сигурност да знае това, той се казва Ваня Щерева.

Няма грешка - макар да не се афишира, певицата е сред основните сценаристи в екипа на хитовия сериал на БНТ. Затова именно тя е най-запозната с подробности за съдбата на любимите зрителски персонажи като Джаро, Куката и Иво Андонов. Ваня обаче е подписала железен договор да не издава нищо от бъдещите епизоди и мълчи като партизанин, когато я питат какво ще стане в „Под прикритие".

източник: Уикенд

Прочита: 3474

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.