Петък, 23 Февруари 2024

Millenary Astrologia Perpetual Calendar отброява времето срещу $100 200

Печат Е-мейл
28 Юли 2011

 Audemars Piguet пусна в лимитирана серия Millenary Astrologia Perpetual Calendar - специална дамска версия, на цена от 100 200 долара. Millenary Astrologia отразява по-романтичните фактори от времето - движението на Земята около орбитата й и около Слънцето, както и смяната на сезоните, върху седефения си циферблат, инкрустиран със син авентурин. Според легендите този камък има мистични сили да свиква богатството и добруването върху собственика си.

Целият циферблат е покрит с цветни снежинки, цветя, листа и слънчица. Отчита се и актуалното зодиакално съзвездие. Сезонът пък се маркира от малък показалец до 2-ия час.

Часовникът работи с автоматичния механизъм на Audemars 2120/2801 - един от най-тънките, като той е доизработен и настроен ръчно. Тъй като задният капак на кутията е направен от сапфирен кристал, то работата на механизма спокойно може да се наблюдава.

Часовникът може да се персонализира и според зодията на неговата притежателка. Тя може да се гравира на ротора.

Прочита: 3720

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на лукса

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.