Понеделник, 27 Май 2024

Момчето от цифровизацията било хамалин

Печат Е-мейл
27 Май 2013

 

Любомир КовачевАктьорът Любомир Ковачев, който играе мъжа под чехъл Мишо в „Женени с деца", а напоследък изнервя зрителите с рекламата на цифровизацията, бил хамалин във франция, преди да се докаже на театралната сцена. Талантливият артист заминал в Лион, за да учи в театралната академия. За да изпълнят мечтата му, родителите на Любо теглили кредит.

 

„Тръгнах с два куфара, без предварително да имам подсигурена квартира. Няколко дни спах в един долен хостел, пълен с хлебарки. Преди да си наема първата квартира, се принудих да работя какво ли не – сервирах кафета в едно заведение, разнасях вестници, хамалин съм бил... “, казва за началото на актьорския си път Ковачев.

източник: Уикенд

Прочита: 3284

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.