Събота, 27 Юли 2024

Мадона разби Лейди Гага

Печат Е-мейл
27 Декември 2012

МадонаМадона веднъж завинаги затвори устите на зложелателите си. 53-годишната звезда доказа, че е повече от успешна на сцената. Тези дни излязоха резултатите от световното й турне, което донесе на блондинката зашеметяващите $ 228 милиона.

Така Мадона категорично показа, че няма никакви намерения да се пенсионира, а още по-малко е засегната от нападките за своето шоу. По време на концертите певицата често бе атакувана за провокативните си изпълнения на сцената, а колегата й Елтьн Джон дори я обяви за престаряла стриптийзьорка.

Финансовите доказателства за успеха на Мадж обаче накараха зложелателите й да замълчат и да спрат да я подкачат за възрастта и качествата й. Нещо повече - нейната най-голяма конкурентка Лейди Гага остана с доста по-малки приходи от своето световно турне.

Още в началото на годината 53-годишната певица бе изправена в пряк двубой срещу ексцентричната Лейди Гага. Двете изпълнителки често са сравнявани една с друга и големият спор на феновете им е, коя е по-добра и коя от коя краде вдъхновение. След като обявиха, че поставят началото на световни турнета, мнозина решиха, че това ще е най-добрият начин да се разбере резултатът от сблъсъка им.

Ако се вярва на финансовите им постъпления от шоупрограмите, то Мадж е точно 2 пъти по-успешна от своята колежка. За 69 концерта по света Гага успя да спечели със 104 милиона долара по-малко от конкурентката си - едва 124 млн. долара. Добрата новина е, че Мадона ще дойде с новото си шоу и в България. Очаква се концертът на певицата да бъде през юни в зала „Арена Армеец". Това ще е втората й поява в България след феноменалния концерт през 2009 г. на стадион „Васил Левски".

Спря концерт, публиката пушела

На Мадона не й стига, че е най-успешната певица на годината. Блондинката иска да превъзпитава феновете си. Тези дни тя заплаши публиката си в Сантяго де Чили, че ако пушат цигари, няма да пее.

Звездата отправила заканата си пред хората, струпали се преди концерта й на стадиона. Кралицата на попа прекратила едно от изпълненията си на сцената и се разкрещяла на публиката. Тя обвинила феновете си - пушачи в залата, че не ги е грижа за здравето й и затова и не се вълнува, че са си платили за билетите. След гневната тирада Мадона напуснала с гръм и трясък сцената, но няколко часа по-късно се върнала, за да изпълни ангажимента си.

източник: Уикенд

Прочита: 2811

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.