Събота, 27 Юли 2024

Джойнт и голотии на Mtv наградите

Печат Е-мейл
16 Ноември 2013

Майли СайръсПоследното издание на най-гледаните музикални награди премина под знака на кича, секс демонстрациите и наркотиците. По време на церемонията в Амстердам певицата Майли Сайръс се изложи за пореден път, като запали джойнт на сцената за ужас на родителите на своите най-малки фенове.

Майли излезе да получи приза си в изрязан костюм, подобен на боди, който едва покриваше интимните й части. Тя бе удостоена с наградата за най-добро видео, но едва ли ще остане в историята на MTV само с това. За да затвърди скандалния си имидж, Сайръс припали джойнт на сцената и изпълни предизвикателния танц туъркинг, при който си друсаше задните части с джудже.

Звездата не се притесняваше, че ще я арестуват за наркотици, защото в Холандия не съдят за малки количества трева.

Голямата победителка сред дамите бе Кейти Пери, която грабна отличието за певица №1, като надви дори Лейди Гага. Момчешката банда One Direction пък получи приза за най-добър поп, а американският рапър Еминем - наградата „Глобална икона" за цялостно творчество и за най-добър хип-хоп.

За четвърта поредна година Джъстин Бийбър грабна статуетката за №1 сред мъжете певци. Канадецът обаче не се появи лично на сцената, защото се беше поболял.

„Седя си с хранително натравяне и сега чух, че съм спечелил в категорията „Най-добър певец". Благодаря на всички", написа Бийбър в социалните мрежи.

Бионсе и Бруно Марс бяха отличени съответно за най-добро изпълнение на живо и най-добра песен. Китайката Крие Ли получи наградата за международен изпълнител.

феновете имаха възможност да се порадват на прелестите на много знаменитости. Освен Майли, която все по-рядко се облича за официални събития, австралийската рапърка Иги Азалия показа, че не носи гащи.

След като първо се появи в елегантна рокля, Кейти Пери пък се премени в мрежест ансамбъл, от който се виждаше бельото й.

източник: Уикенд

Прочита: 3229

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.