Събота, 27 Юли 2024

Майли Сайръс вдига наркоманска сватба

Печат Е-мейл
19 Март 2016

Майли Сайръс и Лиъм ХемсуъртМайли Сайръс не се е променила много, откакто се сгоди за Лиъм Хемсуърт. Макар медиите в Америка да предвиждаха, че блондинката ще забави темпото на купоните и ще спре дрогата, тя се оказа по-упорита от очакваното.

Сайръс заявила на любимия си, че няма да се откаже скоро от марихуаната и дори планира да напуши всичките си гости на венчавката. Според близки до двойката събитието ще е през лятото. Звездите са започнали подготовката за тържеството и то ще има доста скандални моменти.

"Всички знаят, че Майли си пада по грандиозните партита и сватбата й няма да бъде изключение. Тревата е легализирана в Калифорния, така че тя иска да има марихуана на всяка маса, както и бюфет с десерти, подправени с трева. Майли разкри, че най-голямата й мечта е всички да бъдат напушени на сватбата й и да не се взират в нейните гафове", обясни близък до певицата.

23-годишната блондинка планирала и специално парти с шестте си кучета, които щели да имат важна роля на венчавката. За себе си пък е планирала дива моминска вечер с приятелки.

"Кучетата й ще участват в моминското й парти. Майли смята да ги вземе със себе си на спа и на сватбата. Подготвила им е специална маса, където ще получат собствено кучешко меню", добави източникът.

Сайръс е наела човек, който да планира сватбата й, а роклята си е поверила на дизайнера Саймън Джакомо. Събитието трябва да събере около 100 гости и засега достъпът на репортери е ограничен. Блондинката обаче обмисля да продаде снимките си на някое издание срещу подходящ хонорар.

"Саймън ще помогне на Майли в облеклото за големия ден. Тя иска да има около 5 тоалета - всички шантави и с преобладаващо розово. Тя е толкова развълнувана, че ще се омъжи за Лиъм, и иска всичко да е забавно и перфектно. Но той е малко по-традиционен тип, така че вероятно ще сложи вето върху половината й идеи", коментират от кръга на младата звезда.

Не само сватбените приготовления, но и предстоящите избори в Америка са налегнали Майли Сайръс. Певицата обяви, че ще напусне САЩ ако републиканецът Доналд Тръмп победи на президентските избори. "Тръмп си мисли, че е Бог или някакъв негов избраник. А ние просто сме някаква маса под неговите крака. Честно, ще си отида от тази страна, ако той стане президент. И не хвърлям думи на вятъра", отсече певицата.

източник: Уикенд

Прочита: 3827

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.