Събота, 27 Юли 2024

Джордж Клуни си изби сватбата

Печат Е-мейл
04 Октомври 2014

Джордж КлуниДжордж Клуни надяна брачния хомот с широка усмивка на лице. Заклетият ерген на Холивуд и годеницата му - адвокатката Амал Аламудин, се венчаха през уикенда при строги мерки за сигурност. Само на няколко списания бе позволено да снимат тържеството, тъй като бяха сключили ексклузивни договори с младоженците.

Сватбата се състоя във Венеция и излезе около 3 млн. долара. Голяма част от тази сума - около 2 млн., Джордж и избраницата му успяха да си върнат с продажбата на правата за снимките. Кадрите ще излязат след няколко седмици в парижкото издание на „Вог".

Семейство Клуни искало венчавка като от приказките. И успяло да осъществи намеренията си - празненството наистина си го бивало. Гостите пристигнали с лодки по Канапе Гранде, а спели в 7-звездния хотел „Чиприани", където цената на нощувката е между 1000 и 4000 евро.

Сред присъстващите на сватбата били Боно от „Ю2", Синди Крауфорд, Мат Дей-мън, Емили Блънт и много други знаменитости. Брад Пит и Анджелина Джоли също имали покана и вероятно са уважили събитието, макар да не са заснети от папараците. Очакваше се да бъде поканена и Дарина Павлова, която е в близки отношения с Клуни. Вдовицата на Илия Павлов обаче в крайна сметка не бе в списъка на поканени личности.

На самата церемония не се допускали гости със смартфони, таблети и фотоапарати. Всички трябвало оставят джиесемите си в хотела, за да не се изкушават да правят снимки. Изключение били само оторизираните фотографи.

Джордж и Амал не се отделили нито за миг един от друг по време на сватбата. В повечето време те се държали за ръце, а романтиката се допълвала от аромата на бели рози и от брачните клетви, които младоженците изчели на висок глас. Гостите похапнали за предястие омар, полента с горски гъби, прошуто със смокини, лимонено ризото и пили скъпо шампанско.

Основното ястие било телешко филе.

Тортата на младоженците се оказала истинско произведение на изкуството. За направата й били използвани маслен крем и бял белгийски шоколад.

За доброто настроение на присъстващите се погрижили Андреа Бочели и Пана дел Рей, както и много други световноизвестни музиканти, приятели на Клуни. Забавата продължила до 5 сутринта, като на финала мнозина едва стъпвали от умора.

източник: Уикенд

Прочита: 4199

Коментари (2)

...
Клуни дори не е и чувал за дрислата Дарина Павлова. Тя е никой и нищо в целия свят. Престанете да дращите глупости, олигофрени гнусни!
Апостол Апостолов , 05 октомври 2014 10:02
...
Очакваме с още по-голямо нетърпение стилния развод!
Любопитен , 05 октомври 2014 12:01

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.