Събота, 27 Юли 2024

Бунт срещу жената на Джордж Клуни

Печат Е-мейл
22 Май 2016

Амал и Джордж КлуниСъпругата на Джордж Клуни е най-суетната жена на фестивала в Кан. Докато куп знаменитости са се събрали на филмовия конкурс, за да покажат най-новите си творения, адвокатката по човешки права се занимава само с това да дефилира в модни тоалети и да пръска чар.

В това обаче успява да засенчи главните действащи лица на фестивала – актьорите, и да си навлече гнева им.

По време на представянето на новия филм на мъжа си Амал блесна с невероятна рокля с воали и дълбока цепка. Тоалетът е на Версаче и освен с красота, се отличава с неудобството си. Амал Клуни на няколко пъти се спъна във воалите му, оплете се с цепката и показа много от дългите си крака. Мъжът й се опитваше да замаже гафовете й и цяла вечер се суетеше около нея, за да не я види просната на земята безпомощно омотана в полите.

Всичко това дойде в повече на останалите актьори на червения килим, за които Кан е не само панаир на суетата, но и място да покажат новите си филми. За тях интересът към адвокатката бе ужасен начин на медиите да размият смисъла на фестивала с клюки и интриги.

„Какво иска тази жена – тя нито е актриса, нито има общо с този бизнес. Дефилира, сякаш е модел“, чуха се коментари сред засегнатите звезди.

Много от тях без малко да избухнат срещу суетата на адвокатката, която отнема вниманието от техните постижения. Дори най-невъздържаните от тях се изумиха от желанието на Амал да е в центъра на вниманието, без да има каквито и да е причини за това.

Напъните на мъжа й да я включи в снимките на екипа на лентата му изкараха всички присъстващи от кожата им, но най-силно се подразни актрисата Джулия Робъртс. Звездата от „Хубава жена“ не успя да скрие насмешката си от напъните на Амал да привлече вниманието и то се запечата на лицето й.

Актрисата полудя от ревност, когато фотообективите се насочиха към краката на адвокатката, която за пореден път се заплете в дрехите си и се натресе на общата снимка на екипа на филма на Клуни.

„Джулия е от жените, който най-малко от всички понасят такова поведение. Запази самообладание само защото не искаше да разваля момента. Но със сигурност ще намери начин да покаже отношението си към Джордж и Амал“, вещаят запознати.

В същото време звездното семейство се превърна в любима тема на папараците по време на фестивала. През всеки един от дните те следваха двойката по петите с надеждата да я хванат в неудобен момент и ли да покажат нещо повече от семейния й живот.

източник: Уикенд

Прочита: 6544

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.