Събота, 27 Юли 2024

Дейвид Бекъм разорен

Печат Е-мейл
19 Март 2016

Виктория и Дейвид БекъмБизнес империята на семейство Бекъм е пред криза. Футболната легенда и съпругата му са похарчили повече пари, отколкото са спечелили през изминалата година. Причина за това са опитите на Виктория да се наложи като дизайнер на дрехи и луксозни стоки. Разходите на фирмата й многократно надвишили приходите и за да ги погаси, семейството се наложило да извади от спестяванията си.

Модното увлечение на Виктория излиза повече от скъпо на семейството й. Преди почти 10 години Пош Спайс се отказа от музикалния бранш и реши да гради име на дизайнер. Британката създаде своя марка и получи международно признание, но скъпото й увлечение далеч не е така печелившо. Финансовите дела на фирмата са на червено и зада не потъне в дългове, Виктория се е обърнала към мъжа си, за да стане инвеститор в бизнеса й.

Източник разкри пред "Сън", че за последната година Бекъм не е успяла да продаде всички изработени чанти и рокли и е инкасирала загуби от 4 милиона паунда. Сумата е достатъчна, зада повлече начинанието й към дъното, но съпругът й е решил да подпомогне амбициите й с финансиране. Той е дал почти 5 милиона паунда, с които платил разходите на жена си и оставил малък капитал за всичко належащи парични операции.

Сметките на г-жа Бекъм излезли криви най-вече покрай отварянето на бутика й в Лондон през 2014 г. Той глътнал 4 милиона паунда. Виктория обаче има нюх за бизнеса. Откакто стартира модната си компания през 2008 г., тя е изкарала приходи в размер на 34 милиона паунда. Повечето от тях са реинвестирани в марката и популяризирането й по света. От ръководството на компанията й побързаха да заявят, че бизнесът й не е застрашен и спекулациите за големите й загуби били само слухове. Мениджърите на бранда на бившата певица бяха категорични, че трансферът на милиони от фирми на Дейвид към Виктория не бил нищо особено, а просто двойката използва различни начини да прехвърля доходите си между членове на семейството.

Виктория обаче има за какво да се тревожи, след като тя е поредната знаменитост в парична криза. Въпреки, че много холивудски звезди се показват публично с нейни творения, през последната година се забелязва известен спад в търсенето на луксозните й чанти и обувки. Причината е,че цената им от по няколко хиляди долара е твърде солена за модните почитатели.

източник: Уикенд

Прочита: 3850

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните модели

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.