Събота, 27 Юли 2024

Емануела съди строител

Печат Е-мейл
15 Юли 2014

ЕмануелаЕмануела е завела съдебен иск срещу строителната фирма, от която си купи апартамент, а де факто не го получи, научи „Уикенд", фолкдивата се принудила да потърси съдействие от Темида, след като недобросъвестният предприемач забрави да й възстанови инвестицията вече цели 4 години.

За жилищните неволи на Емануела съобщихме първи миналата есен, но и до ден днешен хитовата певица на „Ара" се намира в кюпа с прецаканите покрай кризата в строителството. През 2010 г. Емануела решила да инвестира част от спестяванията си в апартамент в строящ се комплекс от затворен тип. Той се очертавал да се превърне в Град на елита, тъй като на опашката с мераклии да живеят там се наредили още Венета Райкова и Ники Кънчев.

„Препоръчаха ми тази фирма и реших да им се доверя, защото имаха дългогодишен опит и име в бранша. Оказа се обаче, че сгреших. Със Строители да си нямаш работа в България... ", тюхкала се звездата.

Тя изпълнила своите задължения по договора си, като предплатила 50% от стойността на апартамента. Останалата половина трябвало да внесе по сметката на компанията, когато получи акт 16 и домът й е готов за обитаване.

След като строежът на комплекса зациклил, строителят възстановил на Емануела половината от капарото. Съдебният иск бил за останалата половина, за която във фирмата си правели оглушки. Развитие по казуса щяло има най-рано през септември, за когато се чака насрочване на делото.

За разлика от чалга дивата Венета Райкова извадила късмет и навреме си прибрала вложените в строителството на обекта средства. Устатата водеща получила информация, че фирмата не разполага с бюджет за довършване на комплекса и строежът му ще бъде замразен, подгонила юриста си и успяла да си върне обратно вложението

Онези се ослушвали, но Венета ги заплашила, че ще ги изтипоса по телевизията и измамниците бързо-бързо си платили.

Подобни неволи, но с хепиенд, имаше наскоро и колежката на Емануела - Анелия. Бившата жена на Коко Динев осъди известна фирма за забавянето на строежа на два апартамента в комплекс „Макси" под Околовръстния път на София.

източник: Уикенд

 

Прочита: 18993

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.