Събота, 27 Юли 2024

BG моделка създаде в САЩ фирма „Мутреса“

Печат Е-мейл
07 Август 2012

Елика ТрифоноваБългарската Елика Портной стана партньорка на холивудския ас Крисчън Слейтър в най-новия му екшън. Тя не само е с главна роля в него, но е и сценарист и продуцент.

Нашенската амбиция обаче беше срината със земята от елитната американска кинокритика.

Елика Трифонова, както е истинското й име, е завършила финанси в Джорджтаунския университет. Учила е пеене в Бъркли и модерен балет в Бостън. Има няколко епизодични участия в късометражни филми. През 2007 г. основава своя продуцентска компания Mutressa Movies, която е създала два филма. Изявява се и като модел. Има второ място на конкурс "Мис България". Твърди, че владее девет езика.

Но в. "Ню Йорк таймс"... я разби. "Във филма с доста глуповатото заглавие Assassin's Bullet българската актриса Елика Портной се опитва да изиграе 3 роли, но не успява да ни убеди в нито една от тях. Ограничавайки актьорските си напъни в смяната на перуки и дрехи или поставянето и махането на очна линия, г-ца Портной пресъздава изтъркан сюжет, който не може да впечатли и малко дете", пише най-влиятелният вестник в САЩ .

"Дойдоха тежки времена и за Крисчън Слейтър", бъзикат се критиците. "Не само че участва в Assassin's Bullet, треторазреден източноевропейски трилър, който изглежда сякаш е правен с бюджет на училищен кръжок, ами и героят му изглежда по-скоро като безличен наблюдател", допълва изданието.

източник: Шоу

Прочита: 3747

Коментари (2)

...
smilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gif taq e abbsoliuten ujazzzzzz
hhh , 14 август 2012 05:44
...
smilies/shocked.gifsmilies/angry.gifsmilies/wink.gifsmilies/smiley.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gif
ивана джерманска , 29 август 2012 13:31

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.