Четвъртък, 23 Май 2024

Андреа произвежда... винтове и гайки

Печат Е-мейл
01 Февруари 2012

АндреаВинтове и гайки произвежда чалга певицата Андреа! Скандалната блондинка се оказа съсобственик на фирмата „Мета микс" ООД, която прави над 14 000 крепежни елемента за строителството, машиностроенето, хранително-вкусовата промишленост и електрониката.

Клиенти на певицата със скромни гласови данни са над 2000 български и чужди фирми, установи проверка на "ШОУ".

Собственик на търговското дружество „Мета Микс" е родената през 1987 г. Теодора Руменова Андреева, както е истинското име на фолкзвездата. Неин съдружник е майка й Михаела Андреева.

В момента фирмата на Андреа е изпълнител на проект за 100 000 лв. по оперативна програма „Развитие на конкурентноспособността на българската икономика" към икономическото министерство. Семейната фирма на чалгадивата се опитва да навлезе и в доходоносния консултански бизнес. Баща й Румен Андреев е сформирал екип, който подготвя и консултира проекти на бенефициенти за финансиране от фондовете на Европейския съюз.

Андреа притежава още една фирма със сходна дейност, показват данните в Търговския регистър. Заедно с кюстендилската адвокатка Теменужка Георгиева Михайлова, тя е съсобственик на „ТЕ Трейд" ООД. Предметът й на дейност е търговия с крепежни и строителни елементи. Това търговско дружество пък е собственик на склад, който продава винтовете и гайките на „Мета Микс".

И докато фолкпевицата се радва на щедра финансова подкрепа, служителите във фирмата й гладуват. Наскоро стана ясно, че заможното семейство не е плащало заплати на своите работници от няколко месеца. Това е и причината за огромното текучество в „Мета микс". Служителите там били бесни, че цялата печалба отивала за финансирането на клиповете и кариерата на Андера.

източник: Шоу

Прочита: 4650

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.