Вторник, 18 Юни 2024

За едно BMW китаец стоя 87 часа, без да помръдне

Печат Е-мейл
15 Юни 2012

 27-годишен китаец не мръдна от мястото си 4 дни и 3 нощи в конкурс, голямата награда в който бе автомобил BMW 1-ва серия. Участниците в състезанието бяха длъжни да стоят неподвижно, положили длан върху определена част от автомобила. За победител бе обявен последният претендент, останал на крака, съобщава БГНЕС.

Спечеленото BMW обаче не остава завинаги негово, а само за следващите 5 години. В конкурса участваха 120 души, като победителят съумя да остане прав и без да помръдва в продължение на 87 часа.

Шантавото състезание се проведе в гр. Ченду, провинция Сечуан, в рамките на кампания по продажба на недвижимости.

Прочита: 16224

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.