Събота, 27 Юли 2024

Калин Врачански яхна чисто ново БМВ

Печат Е-мейл
15 Юни 2012

Калин ВрачанскиМедийният фестивал в Албена тази седмица даде възможност на Калин Врачански да се изфука пред всички с подаръка, който сам си е направил след края на „Стъклен дом".

Звездата от сапунката е сменил доскорошната си страст - мощен мотор, с чисто ново БМВХ1, видяха единствени папараците на „Уикенд". Блондинът се появи на морето с новата си придобивка и не спря да джитка с нея из улиците на курорта.

Според специалисти актьорът се е бръкнал с минимум 90 хиляди лева за тузарския автомобил и не е спестил нито стотинка, за да се сдобие с всички екстри към него.

През цялото време Калин Врачански, който напоследък много е заприличал на Чък Норис, се изявяваше като истинска холивудска знаменитост и демонстрираше велико самочувствие зад волана на лъскавата си кола. Екранният Камен Касабов натискаше с кеф газта, а предимство даваше само за засукани девойки, запътили се към хотелските си стаи след цял ден плаж.

Единственото, което помрачи настроението на сапунената звезда, беше липсата на интернет в хотелската му стая. Калин е пристрастен към сърфирането в глобалната мрежа, тъй като слезе на рецепцията и вдигна бесен скандал на служителя, че в стаята му няма уайфай връзка. След половинчасови обяснения се оказа, че вината не е в хотела, а в актьора, който не успял да свърже правилно компютъра си с безплатната интернет мрежа.

След като получи инструкции как точно да направи това, Врачански си тръгна с наведена глава, изнизвайки се бързо от лобито на хотела.

източник: Уикенд

Прочита: 3803

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.