Понеделник, 11 Декември 2023

Турчин позлати Емануела

Печат Е-мейл
16 Ноември 2013

 

 

 Колие на френската компания „Картие" бил най-скъпият подарък, който скандалната фолкзвезда Емануела получила на рождения си ден, подочу „Уикенд". Изпълнителката порасна с още една година на 8 ноември, но празнува на 12-ти на купон до сутринта в „Син Сити".

Скъпият дар бил от мистериозния турски милионер Али Кемал, който ухажва зеленооката певица. 27-годишният комшия е съсобственик на проспериращ холдинг в южната ни съседка. Според клюката именно по покана на Али Емануела ще посрещна Нова година на кораб край Босфора.

Понеже нямал възможност да пътува до София, за да присъства лично на празника на Емануела, турчинът организирал подаръкът да бъде доставен до апартамента на майка й, където тя живее след раздялата със съпруга си Никола.

Емануела обаче не се явила с прелестното бижу на рожденото си парти от страх да не бъде ограбена. „Колието е уникално! Не бях виждала по-красиво бижу", подшушнала на колежките си певицата.

Освен с колието Кемал се отчел и с втори подарък, и то съвсем нескромен. Изненадал я с уникално сърце, изплетено от 101 стръка орхидеи.

Вкусовете и за бижута с турския милионер очевидно са съвпаднали, но не се знае как той ще се погоди с изпълнителката, на „Нямаш забележка" относно скандалната й и разкрепостена визия. На рождения си ден Емануела се появи по червена дантела, под която ясно личаха очертанията на дупето й и червените прашки над него. Дизайнерката на роклята била самата рожденичка, а дрехата ушила шивачката й.

източник: Уикенд

Прочита: 4906

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.