Събота, 27 Юли 2024

Емануела развежда пернишки милионер

Печат Е-мейл
19 Октомври 2015

Емануела и Слави ТранспортаКакто писахме миналата седмица, фриволната брюнетка окончателно се е разделила с големия син на морския бизнесмен Динко Динев – Димитър, но макар да има малко дете от него, се е впуснала в нова секс афера.

От около месец чалга дивата върти любов с пернишкия милионерски син Станислав Добрев, познат на златотърсачките с прякора си Слави Транспорта. Любопитен детайл, е че преди 4 години Емануела отново бе гадже на заможния перничанин, но двамата изкараха заедно едва няколко месеца, а след това публично се изпокараха.

Слави Транспорта сам пожелал да възроди връзка си с Емануела, окрилен от раздялата на певицата с наследника на брат Динев. Палавата брюнетка бе прокудена от Свети Влас след множество издънки пред милионерската фамилия и категоричния й отказ да си стои у дома и да си гледа децата..

„Емануела отново е със Слави Транспорта, м но двамата едва ли ще се задържат дълго заедно. Просто Слави иска да отмъсти на съпругата си Цветина, с която е в развод заради нейна нагла изневяра. Тя, моля ви се, преспала с негов приятел”, злорадстват познати на новия-стар любовник на фолкаджийката.

Паметливи светски наблюдатели припомнят, че навремето Емануела скъса със Слави Транс-порта заради бащата на младежа - перничанина Добри Владимиров. Баровецът намразил звездната си кандидат- снаха, когато научил от свои познати как тя се присмива на него и | сина му. „фирмата на Добри се казва „ДЛВ”, а Емануела разправяла, че абревиатурата означавала „Добри лъже всички", смеят се познати на Слави Транспорта и заможния му татко.

Перничанинът е един от най-заможните хора в града. Любопитна подробност е, че той е комшия на адаша си Слави Трифонов в имението „Делта хил“.

източник: Уикенд

Прочита: 18338

Коментари (1)

...
Голяма работа е Емануела.
Вальо , 26 ноември 2015 14:37

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.