Събота, 27 Юли 2024

Дарина Павлова дари любовник с „Бентли“

Печат Е-мейл
22 Декември 2013

 

Дарина Павлова и Джулио БерутиДарина Павлова обгрижва като майка орлица младия си италиански любовник. Преди дни актьорът Джулио Берути се е сдобил с нов автомобил „Бентли", подарък от богатата му приятелка.

Макар да не си знае парите, вдовицата на Илия Павлов не се охарчила за лимузина от магазина, а минала метър. Мадам Мулти прехвърлила на името на Джулио своето синьо „Бентли". Луксозната лимузина тя си купи преди 3 години отново в дните около Коледните празници. Тогава Дарина се изръси за ламарините над 200 хил. евро. Из цялото купе на бентлито, твърдят българи, возили се в него, били извезани инициалите на милионерката.

Наскоро колата претърпяла пълна промяна, за да пасва на новия си собственик. По желание на Берути Павлова платила пребоядисване на лимузината и от синя, станала черна. В сервиз на „Бентли" в Милано подменили и купето, като на мястото на инициалите DP, вече се мъдрели JB.

„Дарина има навика да сменя колите си през 2-3 години. Но бентлито много й допадаше и не искаше да се разделя с него. Затова реши да го подари на Джулио за празниците", твърди близка приятелка на Павлова.

За себе си Мадам Мулти вече била избрала поредната си скъпа придобивка. До края на месеца в гаража й в Милано щял да паркира виненочервен „Майбах".

източник: Уикенд

Прочита: 4375

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звездите в сянка

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.