Събота, 27 Юли 2024

Бербатов изневери на "Мерцедес"

Печат Е-мейл
05 Юни 2012

Димитър БербатовБербатов изневерява! Не става дума обаче за хубавата Елена, а за марката автомобил, който ползва звездата. Футболистът на "Манчестър Юнайтед" се вози в нова марка автомобил. От близо 12 години Митко не се качва на друга кола освен "Мерцедес", съобщи hotNews.bg.

Преди няколко дни приключи седмицата, в която отборът на Бербатов изигра няколко благотворителни мача с цел събиране на средства за неговата фондация. След последния мач, който бе спечелен с категоричното 10:2, Бербо се качи в чисто ново Bentley Continental GT. Конкретният автомобил представлява най-актуалната ревизия на разновидността Continental GT за 2011 г.

Звярът е задвижван от прословутия W-12 двигател на "Фолксваген" с работен обем от 6 литра. Най-компактният 12-цилиндров агретат в света развива чудовищна мощност от 575 конски сили. Спринтът от 0 до 100 км/ч. отнема едва 4,4 секунди. Въпреки изумителните характеристики автомобилът се отличава и с впечатляваща икономия на гориво. Средният разход е малко над 15 литра на 100 км. Максималната скорост, с която Димитър Бербатов може да се придвижва на борда на "пътния кораб", е 318 км/ч.

Въпреки че изневери на марката кола, Бербатов все пак остава верен на регистрационния номер, в който преобладава цифрата 9 - номерът на нападателя в "Юнайтед". Само едно уточнение - Бербатов има в своя автопарк и джип "Кадилак Ескалейд", но предпочита да се вози в "Мерцедес".

Митко обаче не е първата ни футболна звезда, доверил се на марката "Бентли". От близо една година българските пътища с бутиковото возило кръстосва не кой да е, а Христо Стоичков. Че Стоичков се е отдал на суетата, е повече от ясно, а това най-ясно личи от изцяло персонализирания регистрационен номер на Камата, който шофира гордо с HS 88888 на регистрационната си табела.

Прочита: 4610

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.