Вторник, 23 Юли 2024

Най-странните причини за автомобилни повреди

Печат Е-мейл
30 Март 2012

 Патици камикадзета, снежни топки и дискове на Сюзън Бойл попадат в списъка на най-странните "виновници" за повредени автомобили, съобщава БТА. Списъкът с невероятни оплаквания от пострадали граждани се изготвя всяка година от компания за автостъкла "Autoglass".

Потърпевша дама например е подала оплакване за нападение от "зъл фазан", който упорито налитал на автомобила й.

Друг гражданин е потърсил помощ, след като случайно произвел изстрел с ловджийската си пушка вътре в автомобила.

При друг инцидент снежна топка е разбила страничното стъкло на возило, а съвестен гражданин е успял да потроши предното си стъкло, след като се опитал да изчисти леда от него с диск на Сюзън Бойл.

Друг водач на МПС се е оплакал от хлопане на предното стъкло, без да осъзнае, че всъщност ароматизаторът се удря в него.

Потърпевша гражданка е поискала помощ за нащърбено предно стъкло, преди да разбере, че синът й е залепил бонбон върху него.

Разсеян гражданин е стигнал до там, че е подал оплакване за напукано стъкло. Когато от компанията пристигнали на мястото, се оказало, че всъщност проблемът касае чужд автомобил.

Прочита: 3011

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересни лайфстайл новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.