Понеделник, 26 Февруари 2024

Въоръжени пребиха Лилана

Печат Е-мейл
23 Септември 2010

ЛиланаВъоръжени и маскирани мъже са нападнали преди няколко дни Лилана. Певицата се качвала в колата си, когато бандитите я съборили и започнали да я удрят. Биячите нанесли няколко сериозни тавми на блондинката и след това задигнали чантата и ключовете от колата й.

Преди певицата да се опомни и да успее да извика за помощ, бандитите изчезнали с автомобила й. Инцидентът се разиграл рано вечерта на паркинг в „Овча купел". Наблизо имало хора, но всичко се случило толкова бързо, че никой не разбрал за побоя и обира.

Лилана кара последен модел от луксозния джип БМВ Х5. Колата струва над 100 хиляди лева и е любима плячка на автокрадците. Според певицата именно возилото е станало причина за инцидента. Тя е категорична, че няма врагове и друга причина да бъде нападната.

Джипът й е открит два дни по-късно и след вземане на улики е върнат на певицата. В момента тече разследване, но Лилана не жела да завежда дело срещу неизвестен извършител, което поражда съмнения относно целта на нападението.

Според запознати казусът е бил разрешен буквално за часове с помощта на влиятелен бизнесмен, който се сочи за неин покровител.

иточник: Уикенд

Прочита: 5016

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.