Вторник, 23 Юли 2024

Линдзи Лоън пак в ареста

Печат Е-мейл
13 Декември 2012

Линдзи ЛоънАктрисата беше задържана пред няколко дни в 4 ч. сутринта за нападение над друга жена. Двете се скарали в клуб „Авеню" в Манхатън, а звездата ударила шамар на опонентката си. Жертвата нямала нужда от лекарска помощ, но въпреки това решила да съди холивудската знаменитост заради унижението, което й нанесла.

Този инцидент е поредната среща на Лоън със силите на реда. През септември тя беше обвинена, че е бутнала мъж с колата си пред заведение, но прокуратурата не повдигна обвинение. След това в дома й бе извикана полиция, за да я разтърве от бой с майка й.

източник: Уикенд

Прочита: 3032

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.