Понеделник, 20 Март 2023

Последният Dodge Viper слезе от конвейера

Печат Е-мейл
06 Юли 2010

 Производството на един от култовите американски спортни автомобили през последните две десетилетия, Dodge Viper, се прекратява и поне за момента не е ясно дали ще видим скоро негов заместник. От завода на Chrysler в Детройт излезе последният представител на настоящото поколение на модела, като негов собственик стана семейство, притежаващо над 40 екземпляра от Dodge Viper.

Последният Viper е боядисан в златист цвят, а през средата на купето минават две бронзови ивици. Външният вид се допълва от петспицови алуминиеви джанти в графитен цвят, а интериорът е получил уникално оформление от фирмата Venzano.

Производството на Dodge Viper стартира през 1992 г., като от модела бяха пуснати цели четири поколения. Сега ни остава да се надяваме от Chrysler да дадат зелена светлина на новия Viper, с който е известно, че отдавна се провеждат тестове, но в условия на икономическа криза въвеждането му на пазара може и да се забави.

Прочита: 2095

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.