Сряда, 24 Юли 2024

Виктория Бекъм става автомобилен дизайнер

Печат Е-мейл
03 Юли 2010

Виктория БекъмБившата певица от Spice Girls Виктория Бекъм беше назначена за творчески директор на Range Rover. Тя заяви, че е много развълнувана от новия си пост.

Съобщението беше направено на 40-я рожден ден на марката в Лондон. На партито, един от организаторите на което беше "Vouge", беше представен моделът Range Rover Evoque. Виктория ще работи по специален модел на Evoque и нарече автомобила "удивителен".

"Беше ми предоставена невероятна възможност. Много съм развълнувана", заяви бившата певица, преквалифицирала се в моден дизайнер.

Новите, по-малки и по-леки превозни средства, които ще бъдат произведени в завода на компанията Halewood в Мърсисайд, ще осигурят 1000 работни места. Продажбите на новият Rover Evoque тръгват от лятото на 2011 г. на цени от 30 000 до 45000 евро.

Прочита: 3376

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните модели

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.