Събота, 27 Юли 2024

Модните къщи в Лисабон се надпреварват кой да покани Николета Лозанова за модел

Печат Е-мейл
19 Юли 2011

Николета ЛозановаДокато музикалната й кариера в България стремително върви надолу, модният подиум в Португалия чертае пред нея много нови възможности. Скандалната плеймейтка Николета Лозанова още не е стъпила на португалска земя, а модните дизайнери в страната на фадото се надпреварват кой ще я спечели за рекламно лице, пише електронното издание hotarena.net

 

Съвсем наскоро португалски ежедневник публикува статия за дивата, представяйки я като атракция за футболистите и член на родния хайлайф, като не пропусна да отбележи и че португалците очакват с нетърпение да видят Лозанова в Лисабон. Положителните отзиви за нея явно са оказали почти магическо въздействие върху интереса на модните дизайнери там и в момента те се надпреварвали да я спечелят с атрактивни предложения за професионални ангажименти.

Не можем да не се запитаме дали по време на тези ангажименти брюнетката отново няма да срещне някоя нова любов, която да превземе сърцето й? По една случайност Николета и любимият й Валери Божинов се запознаха именно по време на фотосесия в Милано, където Лозанова работеше за местна модна агенция. Точно там пламна и любовта й с Валери, който по същото време имаше сериозна връзка с фолкпевицата Алисия.

Прочита: 3693

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звезди на българската мода

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.