Събота, 27 Юли 2024

Маски за лице с антиоксиданти Vision

Печат Е-мейл
21 Май 2014

 

 Без съмнение, всяка жена мечтае да е винаги красива и привлекателна и да получава безброй комплименти. Можете да си купите купища прекрасни дрехи и обувки, накити и аксесоари, скъпи парфюми и грим, но истинската красота идва, когато Вашата кожа е гладка, чиста, еластична и блестяща от здраве. Състоянието на кожата ни е отражение на отношението ни към нас самите, затова тя е нещо толкова важно. Въпреки това, запазването на красотата и младостта на кожата на лицето не е лесна задача.

Всеки ден кожата ни се влияе от различните агресивни фактори: слънце, което провокира фото- стареене, вятър и температурни колебания, които предизвикат образуване на крусти на кожата и дехидратация. Пушенето, стресът, лекарствата и неправилното хранене, липсата на достатъчно сън, замърсяването на околната среда – всичко това води до отслабване и дегенерация на клетките, кожата губи своята еластичност и става отпусната и суха. Изкуственото осветление и дори радиацията от домакински приспособления и компютри стимулират окислителните процеси, провокира образуването на свободни радикали. Под въздействието на посочените фактори , био - стареенето на кожата се ускорява и неговите признаци стават все по-видими. Гримовете с високо количество на синтетични вещества също произвеждат отрицателно въздействие върху кожата ни. Възпаленията, акнето и чувствителната кожа стават все по-чести и все по-присъщи за жени и мъже на всяка възраст.

Стремежът към безупречна кожа става все по-сложна задача с всеки ден, тъй като броят на агресивните фактори прогресира, а защитните сили на кожата отслабват. Как да запазите младостта на лицето си и да подържате кожата си гладка, здрава, красива и със сияен тен?  

Прочетете повече за маските за лице с антиоксиданти Vision

Новата ексклузивна линия от маски I'MAgeQ, създадена след задълбочени проучвания от компания Vision, ще Ви помогне да решите Всички проблеми на Вашата кожа и ще я направи абсолютно безупречна! Всяка I'MAgeQ маска притежава уникална натурална формула, уникален характерен цвят и индивидуален ефект: анти-възраст, регенерация и хидратация, изчистване и избелване. Маските I'MAgeQ са подходящи за всички типове кожа и могат да се използват както самостоятелно, така и заедно за подсилване на действието си.

 

Прочита: 3555

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звезди на българската мода

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.