Неделя, 28 Май 2023

Остаряваме бавно...

Печат Е-мейл
09 Март 2011

Матю ФоксВече е ясно защо Матю Фокс бе заменен с Джерард Бътлър като рекламно лице на L'Oreal. Звездата от сериала "Изгубени" изглежда ужасно състарен, изтерзан и изморен напоследък. Свикнали сме да го виждаме с къса черна коса и мачовско излъчване. Но в момента той изглежда много по-стар от 44-те години, на които е.

Актьорът е оставил прошарената си брада да расте на воля. Сребристите кичури личат и в косите му. Лицето му пък е набраздено от бръчки и с дълбоки торбички под очите. Човек започва да се чуди какво се е случило с Матю Фокс през последните две години? Да не би да се е изгубил на някой остров, където времето тече по-бързо.

Прочита: 3412

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.