Събота, 22 Юни 2024

Шарън Стоун: Бръчките ми привличат мъжете

Печат Е-мейл
13 Юли 2012

Шарън СтоунСексуалността не намалява с напредването на възрастта, а и зрелите жени сме по-склонни да прощаваме и сме по-любвеобилни, смята 54-годишната актриса

Актрисата Шарън Стоун смята, че бръчките й привличат мъжете. 54-годишната актриса, която има връзка с 27-годишния аржентински модел Мартин Мика, не смята, че сексуалността намалява с напредването на възрастта, и е убедена, че зрялата възраст е привлекателна черта за мъжете, тъй като зрелите жени са по-склонни да прощават и са по-любвеобилни.

"Сексът и сексуалността не зависи от това дали лактите или коленете ви са сбръчкани. Мъжът обикновено се обръща към вас и казва: "Обичам начина, по който се смееш". Именно това го привлича. Те харесват бръчката около очите или устата, защото тя им казва, че обичате да се смеете и ще продължите да се смеете, да прощавате и да ги прегръщате. Повярвайте ми, че 20-годишна не би могла да предизвика такива чувства", споделя Стоун пред сп. "ОК!".

Прочита: 2863

Коментари (1)

...
gluposti
hih , 28 юли 2012 15:02

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.