Петък, 23 Февруари 2024

Новото лице на “Hugo Boss” е Гуинет Полтроу

Печат Е-мейл
15 Май 2012

Гуинет ПолтроуЗа лице на своя нов продукт небезизвестната марка "Hugo Boss" избра актрисата Гуинет Полтроу.  Дамският парфюм ще носи името "Boss Black Boss Nuit Pour" и ще се хареса на "силните и женствени" дами, според Гуинет.

"Точно такава трябва да бъде жената на "Boss" - амбициозна, уверена в себе си и в своя успех, но едновременно с това женствена и красива."

Прочита: 2248

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.